Home » Română » Memorial » Revista presei » Maramedia: Memorialul Sighet s-a redeschis publicului cu o expoziție inedită amenajată pe pietonala ”Corneliu Coposu”

Maramedia: Memorialul Sighet s-a redeschis publicului cu o expoziție inedită amenajată pe pietonala ”Corneliu Coposu”

posted in: Revista presei

20 mai 2020

 

Memorialul Sighet s-a redeschis publicului. Cu acest prilej,instituția pune la dispoziția cetățenilor expoziția ”O istorie a Europei în 38 de mărturii”, organizată în colaborarea cu Institutul Național al Patrimoniului, coordonatorul național al programului Marca Patrimoniului European. Expoziția este amenajată pe pietonala ”Corneliu Coposu”, în fața Memorialului.

Cu prilejul redeschiderii Muzeului Memrialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, angajații instituției vă invită la o călătorie virtuală prin Europa! Descoperiți 38 de locuri reprezentative pentru istoria Europei, vizitând pe pietonala din fața Memorialului expoziția O istorie a Europei în 38 de mărturii, organizată în colaborarea cu Institutul Național al Patrimoniului, coordonatorul național al programului Marca Patrimoniului European.

Expoziția – realizată de Comisia Europeană în 2018  – prezintă  38 de situri care fac partea din rețeaua Marca Patrimoniului European.

Programul de vizitare al muzeului este de luni până duminică între orele 10-18 (ultima intrare 17.30), cu pauza de dezinfectare între 13-14.Pentru siguranța tuturor, vizitatorii trebuie să respecte o serie de reguli, afișate la accesul în instituție. În această perioadă sunt sistate tururile ghidate.

 

Maramedia