Termeni și condiții pentru descărcarea gratuită de cărți electronice sau utilizarea diverselor materiale editoriale postate pe site-ul http://www.memorialsighet.ro/

Biblioteca virtuală a Memorialului Sighet este parte integrantă a site-ului http://www.memorialsighet.ro/ dezvoltat și administrat de Fundația Academia Civică.

Pentru a putea citi şi descărca în mod gratuit cărţile în format electronic oferite de Biblioteca virtuală a Memorialului Sighet trebuie să fiţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare:
Este permisă descărcarea liberă, cu titlu personal, a volumului în acest format. Distribuirea gratuită a cărţii prin intermediul altor siteuri, reproducerea parţială sau integrală prin orice mijloace, modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Fundației Academia Civică constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală şi se pedepseşte conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare.

Condiții de utilizare
1. Biblioteca virtuală a Memorialului Sighet vă oferă dreptul neexclusiv şi limitat de a citi, descărca şi stoca pe computerul dumneavoastră cărţile publicate de Biblioteca virtuală a Memorialului Sighet pe Internet, cu condiţia să fiţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, să nu schimbaţi sub nici o formă conţinutul cărţilor respective şi să păstraţi menţiunile drepturilor de autor pe cărţile respective.
2. Distribuirea cărţilor prin intermediul altor situri ca şi modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Fundației Academia Civică sunt interzise şi se pedepsesc conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare. Dacă doriţi să promovaţi unele dintre aceste cărţi prin situl dvs puteţi folosi prezentarea cărţii şi coperta, cu condiţia să puneţi un link direct către pagina respectivei cărţi de pe site-ul http://www.memorialsighet.ro/ şi să ne anunţaţi pe adresa de mail: acivica@memorialsighet.ro. La aceeaşi adresă ne puteţi contacta pentru a vă permite postarea unui fragment din carte (dacă acest lucru este permis de contractul pe care îl avem cu autorul cărţii).
3. În cazul în care nu respectaţi prevederile acestor condiţii de utilizare vă asumaţi responsabilitatea pentru orice consecinţă care ar putea deriva din această nerespectare, incluzând, fără a se limita la, consecinţele legale sau materiale de orice natură.
4. De asemenea sunteţi de acord să nu implicaţi situl http://www.memorialsighet.ro/ şi realizatorii acestuia în orice acţiune, inclusiv legală, care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condiţiilor de utilizare, sau a oricărei legi sub orice jurisdicţie.

Termeni legali, drepturi de autor
Drepturile de autor pentru conţinutul, imaginile, logo-urile şi design-ul acestui site aparţin Fundației Academia Civică, cu excepţia acelor materiale pentru care este menţionat expres posesorul drepturilor de autor. Prin prezenta, Fundația Academia Civică vă autorizează să vizualizaţi documentele publicate de de Fundația Academia Civică pe World Wide Web pentru uz necomercial şi strict personal. Luând în considerare această autorizare, sunteţi de acord ca orice copie sau referire a acestor documente să păstreze toate specificaţiile legate de legea drepturilor de autor şi de proprietatea mărcilor înregistrate menţionate aici.
Documente individuale publicate de Fundația Academia Civică pe World Wide Web pot să conţină alte specificaţii legate de drepturi de autor şi consideraţii legale specifice acelui document individual. Dacă doriţi să folosiţi orice conţinut de pe acest site care nu este proprietatea Fundației Academia Civică adresaţi-vă celor ce deţin drepturile de autor pentru documentele respective.