Home » Română » Memorial » Evenimente » Memorialul Sighet – 2015 TripAdvisor Travellers’ Choice Museum Award

Memorialul Sighet – 2015 TripAdvisor Travellers’ Choice Museum Award

posted in: Evenimente

Mulţumim vizitatorilor noştri datorită cărora am primit  2015 TripAdvisor Travellers’ Choice Museum Award

1 tripadvisor

Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței a primit de la TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii din lume, o importantă distincție: 2015 TripAdvisor Travellers’ Choice Museum Award.

Această distincție se acordă anual pe baza recenziilor postate de turiști pe tripadvisor.com

Mai puțin de 1% dintre muzeele care au recenzii pe tripadvisor.com sunt selectate – pe baza calității și numărului de recenzii – pentru distincția Travellers’ Choice Museum Award.

În 2015, 591 de muzee din întreaga lume au fost selectate de TripAdvisor pentru a primi aceste distincții, bazate pe milioane de recenzii și opinii ale turiștilor TripAdvisor. Câștigătorii sunt stabiliți pe baza unui algoritm care ia în considerare cantiatea și calitatea recenziilor pentru muzee din întreaga lume, adunate pe tripadvisor.com de-a lungul unei perioade de 12 luni.

( TripAdvisor Honors the World’s Top Museums With Travelers’ Choice Awards )

 

Memorialul Sighet este cotat de utilizatorii TripAdvisor pe locul 1 în top 10 muzee din România

 

Memorialul Victmelor Comunismului și al Rezistenței a primit în 2015, ca și în 2014, și Certificatul de Excelență TripAdvisor, bazat tot pe recenziile foarte bune ale vizitatorilor săi.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume, având peste 340 de milioane de vizitatori unici lunar și mai mult de 225 de milioane de recenzii pentru milioane de destinații turistice, hoteluri și restaurante din întreaga lume.

 

Vizitați pagina dedicată Memorialului Sighet pe site-ul tripadvisor.com

http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g608955-d622822-Reviews-Memorial_of_the_Victims_of_Communism_and_of_the_Resistance-Sighetu_Marmatiei_Maram.html