Home » Deutsch » Zentrum für Studien » Multimedia

Multimedia

posted in: Zentrum für Studien

Muzeul de luat acasă – o prezentare 3D a Memorialului Sighet

DVD-ul “Muzeul de luat acasă” este o replică virtuală tridimensională a Memorialului Sighet.
Vizita virtuală vă permite accesul în toate spaţiile muzeului şi vizualizarea în amănunt a tuturor obiectelor şi documentelor expuse. Aplicaţia permite accesul şi la prezentări audio ale Memorialului Sighet, precum şi la ascultarea unor înregistrări din arhiva de istorie orală a Memorialului Sighet.

DVD-ul cuprinde şi variantele engleză şi franceză. Toate textele cu informaţii generale şi toate textele explicative rezumative din fiecare sală a muzeului se regăsesc şi în limbile engleză şi franceză. Documentele, explicaţiile documentelor şi fotografiilor sunt în limba română în toate cele trei variante. Există prezentări audio în limbile engleză şi franceză.

Pentru a putea instala aplicaţia multimedia pe computer, vă rugăm citiţi cerinţele minime pentru computerul Dvs. – sistemul de operare, procesorul, memoria, placa grafică. Aplicaţia nu funcţionează pe computerele care au ca sistem de operare Windows 98.

Achiziţionaţi DVD-ul “Muzeul de luat acasă”

 

Cerinţe minime:
Sistem de operare: Windows XP şi Windows Vista
Procesor: Pentium 1.8 GHz sau similar
Memorie RAM: 512 MB
Placă grafică: 64MB RAM – Direct X 9.0c
DVD-ROM 4x
Placă sunet

 

Configuraţie optimă:
Windows XP sau Windows Vista
Procesor: Pentium 2.4 GHz sau similar
Memorie RAM: 1 GB
Placă video: 128 MB RAM – compatibilă cu Direct X 9.0c
DVD-ROM 4x & Placa de sunet
3 GB spaţiu liber pe hard disk

 

Pentru mai multe informaţii şi dacă doriţi să faceţi un scurt tur virtual al Memorialului Sighet prin intermediul acestei aplicaţii multimedia, vă invităm să vizitaţi şi www.muzeuldeluatacasa.ro

 

Ţăranii şi comunismul

Un audiobook lansat de Memorialul Victimelor Comunismului cu ocazia a 60 de ani de la începuturile colectivizării forţate a agriculturii.
10 interviuri cu ţărani martori ai procesului de colectivizare. Interviurile fac parte din arhiva de istorie orală a Centrului Internaţional de Studii asupra Comunismului din cadrul Memorialului Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei.

Achiziţionaţi CD-ul “Ţăranii şi comunismul”