Home » Deutsch » Gedenkstätte » Nachrichten » Preşedintele Senatului, domnul Crin Antonescu, în vizită la Memorialul Sighet

Preşedintele Senatului, domnul Crin Antonescu, în vizită la Memorialul Sighet

posted in: Nachrichten
În zilele de 27-29 septembrie 2013 a avut loc la Sighet, în sala de conferinţe a primăriei, cea de-a VI-a ediţie a Şcolii politice a TNL „Gheorghe Brătianu”, la care au participat peste 150 de tineri din România şi din Republica Moldova. Sosit la Sighet cu acest prilej,  domnul Crin Antonescu, preşedinte al PNL, împreună cu alte personalităţi ale partidului şi cu tinerii cursanţi, a vizitat, sâmbătă, 28 septembrie, Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei şi Cimitirul Săracilor.
 
   (foto www.sigheteanul.ro)
 
Preşedintele Senatului, domnul Crin Antonescu a semnat în Cartea de Onoarea a Memorialului şi a depus o coroană de flori la troiţa lui Gheorghe Brătianu din Cimitirul Săracilor (parte integrantă a Memorialului Sighet). 
(foto www.sigheteanul.ro)
 
 “Recunoştinţă si mulţumesc celor ce au ctitorit şi celor care lucrează, zi de zi, în acest templu dureros al amintirii – unde vedem ce avem mai de preţ, astazi ca şi mâine: Memoria.”
     
Crin Anotnescu, 
Presedintele P.N.L
Sighet, 28 septembrie, 2013