Home » Română » Memorial » Proiect PNRR » Anunț atribuire contract de lucrări

Anunț atribuire contract de lucrări

posted in: Proiect PNRR

 

Fundația Academia Civică anunță atribuirea contractului pentru Servicii de elaborare Proiect tehnic cu detalii de execuție, Asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul derulării lucrărilor, execuție lucrări, inclusiv echipamente tehnologice cu sau fără montaj, respectiv furnizare dotări pentru proiectul „Memorialul Victimelor (Sighet)”.

Anunțul de atribuire a fost publicat pe platforma Proiecte PNRR.

 

https://proiecte.pnrr.gov.ro/#/anunturi-proceduri/achizitie/684db8cc-4ec5-41fe-9cb4-bec07aa43a62

 

Obiectul contractului: Servicii de elaborare Proiect tehnic cu detalii de execuție, Asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul derulării lucrărilor și execuție lucrări, inclusiv echipamente tehnologice cu sau fără montaj, respectiv furnizare dotări.

 

Valoarea achiziției: 6.145.000 RON

 

Tip procedură: Procedură competitivă

Procedura a fost organizată în conformitate cu Ordinul MIPE nr. 372/2024 privind aprobarea modalității de derulare a procedurii de achiziție pentru atribuirea contractelor de furnizare de produse, prestare de servicii, execuție de lucrări finanțate din fondurile externe nerambursabile și rambursabile aferente Mecanismului de redresare și reziliență, alocate prin Planul național de redresare și reziliență, aplicabilă beneficiarilor privați care nu au obligația respectării prevederilor legale aplicabile în domeniul achizițiilor publice, precum și a listei utilizate pentru verificarea achizițiilor derulate de aceștia.

 

Contractul a fost atribuit către ASOCIEREA BORODI DESIGN STUDIO SRL – SEBI MARC SRL –FILIP S CONCEPT SRL formată din:
BORODI DESIGN STUDIO SRL, cu sediul social în loc. Budești, nr. 97, jud. Maramureș
SEBI MARC SRL, cu sediul social în loc. Călinești, nr. 551, jud. Maramureș
FILIP S CONCEPT SRL, cu sediul social în sat Cărbunari, com. Dumbrăvița, nr. 57D, jud. Maramureș

 

Contractul de lucrări nr. 3.448 a fost semnat în 27.06.2024.

 

Proiectul „Memorialul Victimelor (Sighet)” are ca scop realizarea următoarelor componente:

Componenta I. se referă la clădirea actuală în care funcționează Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței. Prin intermediul acestui proiect se dorește realizarea unui Spațiu expozițional, care va fi amplasat la etajul II. din Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, care va avea suprafața utilă de aprox. 120 mp.

Componenta II. se referă la o clădire care a fost achiziționată și care va fi transformată într-un Centru Multifuncțional, unde se vor derula diverse programe educaționale și de cercetare. Clădirea respectivă se află în imediata apropiere a Memorialului și va face parte din întreg ansamblul Memorialului.