Home » Română » Memorial » Revista presei » Radio România Cultural: Repere spirituale: Daniela Rei Vișan în dialog cu Ana Blandiana

Radio România Cultural: Repere spirituale: Daniela Rei Vișan în dialog cu Ana Blandiana

posted in: Revista presei
În cele două ediții ale emisiunii Repere spirituale, difuzate la Radio România Cultural înainte de Înălțare și de Rusalii vă propunem două proiecte speciale despre suferință și speranță, despre tulburarea iscată în viețile multora dintre noi de furtunile istoriei, despre curajul și demnitatea câtorva oameni pentru care BINELE și ADEVĂRUL sunt mai presus decât ademenirile lumii.
Vom vorbi cu Ana Blandiana și cu Dan Pavel despre Memorialul de la Sighet și despre ediția din 2017 a concursului de eseuri Corneliu Coposu.
Doi invitați de excepție, două ”exerciții de memorie” care ne vor ajuta să înțelegem mai bine nu numai înșiruirea unor evenimente istorice, ci sensul ascuns al istoriei. Inclusiv al vremurilor pe care le trăim noi înșine astăzi.

 

 

https://radioromaniacultural.ro/azi-la-radio-romania-cultural-repere-spirituale-daniela-rei-visan-in-dialog-cu-ana-blandiana-si-dan-pavel/