Home » English » Memorial » Press Review » Maramedia: 19.000 de vizitatori a avut în august Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţe

Maramedia: 19.000 de vizitatori a avut în august Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţe

posted in: Press Review

19.000 de vizitatori a avut în august Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei

 miercuri , 10 sep 2014, ora 15:54        de Ionela Romaniuc        Social

Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighetu Marmaţiei este o atracţie tot mai importantă, pe an ce trece, pentru tot mai mulţi turişti. Mii de persoane venite atât din toate colţurile ţării, cât şi din strinătate au trecut pragul muzeului şi în această vară. 

Vizitat de zeci de mii de turişti anual, Muzeul Memorial a devenit un reper de necontestat pe harta obiectivelor turistice din Sighetu Marmaţiei. Numărul vizitatorilor a crescut şi în acest an în luna august când au fost aproximativ 19.000 de turişti, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut când au fost 17.000, spun reprezentanţii muzeului. Din totalul numărului de turişti cam 30% sunt veniţi de pe alte meleaguri..

“E impresionant, emoţionant, e ceva ce nu poţi reda în cuvinte, sunt pentru prima dată aici şi mi-a dorit de foarte mult timp să ajung şi iată că sunt aici. Sunt din Prahova şi sunt profesoară de istorie, e foarte frumos aici”, a declarat o turistă.

În anul 2013, Muzeul Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei a avut peste 60.000 de vizitatori. Muzeul este deschis în fiecare zi  între orele  9:30 şi 18:30. 

 

 

http://maramedia.ro/sighet-19-000-de-vizitatori-a-avut-in-august-muzeul-memorialul-victimelor-comunismului-si-al-rezistentei